Неділя, 05.05.2024, 23:38
Вітаю Вас Гість | RSS

Конельськохутірська філія І ступеня

Меню сайту
Друзі сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 53
Статистика сайту
Форма входу

2016

 Реферати з теми «Проблеми довкілля»           Метою проведення тижня англійської мови є удосконалення знань, вмінь та навичок отриманих на уроках англійської мови, розширення світогляду та ерудиції учнів; розвиток їх творчих здібностей, самостійності, естетичних смаків; виховання любові й шанування людей свого рідного краю і країни, мова якої вивчається, а також формування вміння концентрувати увагу, логічно викладати думки, заохочувати учнів до роботи над собою; виховувати інтерес до вивчення англійської мови.

           З метою розширення і поглиблення лінгвістичних знань, розвитку комунікативних умінь і навичок, етичного виховання, духовного багатства, моральної чистоти у з 08 по 12 січня 2016 року у нашій школі проводився  «Тиждень англійської мови». Дітям були представлені завдання не лише з програмового матеріалу, але й з теми «Навколишнє середовище. Проблеми довкілля».

Вікторина “Чи дбаєш ти про свою землю»   

 

Реферати з теми «Проблеми довкілля»

 Протягом тижня проводились такі заходи:

          З 08 по 12 лютого відбулась  виставка дитячих робіт на теми: «”Our Planet Is in Danger”, “ St.Valentine’s Day”

   09 лютого  з метою підвищення мотивації до навчання учнів та створення умов для самостійної роботи, була проведена вікторина « Чи дбаєш ти про свою землю» для учнів 5-11 класів, а також учні 11 класу готували реферати на тему «Environmental Problems”.

10 лютого для учнів 5-11 класів проводилась акція «Збережемо довкілля» .  

11 лютого  для учнів 1-4 класів був проведений брейн-ринг «The World Around Us»

12 лютого було проведено підсумки тижня та нагородження переможців.

        Метою даних заходів було узагальнити уміння та навички учнів з вивченого матеріалу, розширювати лінгвістичний кругозір учнів, розвивати інтелектуальні здібності учнів за допомогою гри. Учні із задоволенням виконували цікаві завдання та намагалися бути кращими.

          Молодші школярі також були активними учасниками всіх запланованих заходів. Було визначено кращі вироби та організовано виставку кращих робіт. Діти старанно виконували завдання та щиро раділи маленьким перемогам під час виконання завдань. Але як і в кожному конкурсі були переможці і переможені.

          Святкова атмосфера в школі сприяла успішній реалізації всіх наших спільних задумів. Останнього дня проведення тижня англійської мови найактивніші учасники та переможці отримали призи та високі бали. Бажаємо й надалі перемагати та показувати гарні результати!!!

                       

Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Свята
Пошук